Glazura Klementyńska

Glazura Klementyńska
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Glazura Clementine może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Mieszanka masła, gałązki tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasta Klementynkowe Z Polewą Z Ciemnej Czekolady, Ciasto Z Oliwą Z Dyni Maślanej Z Glazurą Klementynową, oraz Clementine Cosmos.

Instrukcje

1
Połącz sok z Klementyny, szalotka i tymianek w ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować do syropu i zmniejszyć do 1/3 szklanki. Odcedzić mieszaninę i wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z masłem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z KlementynkiSok Z Klementynki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Posmaruj glazurę wieprzowiną, kurczakiem lub wołowiną podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn