Glazura Jagodowa

Glazura Jagodowa
Jagodowa glazura to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka dżemu z jeżyn, sos żurawinowy z całych jagód, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Przegrzebki w glazurze jagodowej, oraz Mascarpone ciasto kremowe z jagodową glazurą.

Instrukcje

1
Gotować wszystkie składniki w małym rondlu na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając, aż sos żurawinowy i dżem stopić. Mieszanka szczepu, odrzucanie ciał stałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn