Glazura Czekoladowa Twarda

Glazura Czekoladowa Twarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj twardej polewy czekoladowej. Ten przepis służy 10 i kosztuje 16 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 98 kalorii, 0g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Piernik czekoladowy z sosem pomarańczowym, Lody z masłem orzechowym z twardą skorupką czekoladową, oraz Niesamowite Ciasteczka Czekoladowe Z Jajkiem Na Twardo.

Instrukcje

1
Czekoladę pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
2
Połączyć czekoladę z masłem w górnej części podwójnego kotła, nad gotującą się wodą. Często mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Zdjąć z ognia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn