Glazura Cytrusowa

Glazura Cytrusowa
Glazura cytrusowa wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 3463 kalorii, 44g białka, oraz 154g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól koszerną, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, Dorsz z cytrusową glazurą Chili, oraz Przegrzebki z cytrusową glazurą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj cukier puder, skórkę, sok i sól do średniej miski i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Natychmiast skropić całkowicie schłodzone ciasto lub przechowywać glazurę w lodówce w szczelnym pojemniku przez okres do 2 dni. Dobrze wymieszać przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Ułóż stojak na środku piekarnika i podgrzej do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Nałóż 10-calową aluminiową patelnię lub 2 (9 na 5 cali) Patelnie bochenkowe z 1 łyżką masła i pyłu z 2 łyżkami mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Połącz pozostałe 12 uncji masła i cukru w misce miksera Stoiska i śmietany przez 6 minut na średniej prędkości, za pomocą mocowania wiosła. Zatrzymaj się raz, aby zeskrobać boki miski za pomocą szpatułki. Gdy mikser pracuje z najniższą prędkością, dodaj jajka, po jednym na raz, upewniając się, że każde jajko jest w pełni włączone przed dodaniem następnego. Ponownie zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki miski. Zajmie to około 1,5 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj wanilię i sól i pokonać na średniej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Mikserem na najniższej prędkości dodajemy mąkę w 3 ratach, na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc na mące, upewniając się, że każda porcja jest w pełni włączona przed dodaniem następnej. Po ostatecznym dodaniu, beat ciasto przez 30 sekund na średniej prędkości, aż prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Miarka ciasto do przygotowanej patelni (y), dzieląc równomiernie, jeśli używasz 2 patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piec przez 1 godzinę w patelni rurowej lub 40 minut w patelniach bochenkowych, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 210 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Skorupa będzie złotobrązowa i sprężysta po naciśnięciu, ale pęknięcie wokół środka będzie wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć ciasto z piekarnika do regału chłodzącego na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wyjąć ciasto z patelni i ostudzić na stojaku. Przechowuj ciasto na stojaku przykrytym ręcznikiem do herbaty do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn