Glazura Chili-Pomarańcza

Chili-pomarańczowa glazura może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 13 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kalifornijskie Chilli, skórkę pomarańczową, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomarańczowe muffinki z kwaśną śmietaną z pikantną pomarańczową glazurą, Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową, oraz Pomarańczowe Roladki w kształcie króliczka z pomarańczową glazurą.
Instrukcje
W małej misce połączyć mielone chili, koncentrat soku pomarańczowego, skórkę pomarańczową i kminek.
Kiedy indyk ma jeszcze około 20 minut na gotowanie (temperatura piersi w kości wyniesie około 150 dla ptaków do 18 funtów., około 155 dla ptaków powyżej 18 funtów.), obficie obsypać glazurą chili-pomarańczy.
Nadal gotować, aż termometr mięsa zarejestruje 16
Jeśli glazura zaczyna się dość ciemne, zasłony ciemne obszary z folią.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Reserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.