Glazura Amaretto

Glazura Amaretto
Glazura Amaretto to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka likieru migdałowego, woda, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Amaretto-Nadziewane brzoskwinie z glazurą Vin Santo, Kandyzowane brukselki i migdały z glazurą Amaretto, oraz Pączki czekoladowe z dyni z polewą amaretto.

Instrukcje

1
Doprowadzić cukier, masło, Likier migdałowy i wodę do wrzenia w małej 1-qt. rondel na średnim ogniu, często mieszając; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Zdjąć z ognia i użyć natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn