Giovanna ' s Yummy Cheese Onions
Giovanna ' s Yummy Cheese Onions może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, musztardy, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Pyszny pyszny makaron z serem, Kremy klonowe Giovanna, oraz Nie normalna, ale faktycznie pyszna kulka serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojoną cebulę i gotować, aż zwiędną i miękkie, ale nie rumiane. Odstawić.
Pozostałe masło roztopić w rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać z mąką, solą, pieprzem i suchą musztardą. Gotować mieszając przez 2 minuty. Stopniowo ubijaj mleko, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Dodać ser i gotować, mieszając do rozpuszczenia. Odstawić.
Rozłóż połowę cebuli na dno naczynia żaroodpornego 1 quart lub naczynia do pieczenia 11x7. Połowę sosu polać cebulą, następnie posypać połową bułki tartej. Powtórz nakładanie warstw i spryskaj górną warstwę bułki tartej sprayem do gotowania.
Piec odkryte przez 25 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie włączyć brojlery i broil przez 1 minutę, aż góra będzie złoty kolor.