Gingersnaps
Jeśli 6 centów za porcję spada w budżecie, Gingersnaps może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 100. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielone goździki, pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps.
Instrukcje
Ubij masło i brązowy cukier razem w misce z mikserem na średniej prędkości.
Wymieszać melasę, następnie jajko, aż do wymieszania, skrobanie miski w razie potrzeby.
W małej misce, połączyć mąkę, soda oczyszczona, sól, i przyprawy; dodać do mieszaniny masła na niskiej prędkości, mieszanie aż połączone.
Ciasto podzielić na pół, uformować na dysk, owinąć w folię i schłodzić do jędrności, około 3 godzin.
Rozpakuj ciasto. Na obficie posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy dysk do 1/8 cala. gruby. Używając rundy 2 1/2-do 3-in. foremki do ciastek, wyciąć ciasto i zorganizować koła o 1 w. apart na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia (użyj małej szpatułki do przeniesienia). Przerzuć resztki w razie potrzeby.
Pieczemy ciasteczka do wyschnięcia i dopiero zaczynają brązowieć na brzegach, około 8 minut. Ustaw patelnie na stojakach i niech ciasteczka ostygną na patelniach.
Make ahead: Chill dough (step
do 1 tygodnia. Przechowywać zapiekane ciasteczka szczelnie do 3 dni.