Gingersnaps
Gingersnaps wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Ten wegetariański przepis podaje 60 i kosztuje 8 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, mąka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, imbir, sól, cynamon i goździki.
Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło i 1 szklanka cukru, aż lekkie i puszyste, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby, 3 protokół. Zmniejsz prędkość do średnio-niskiej i ubijaj melasę, jajko i wanilię, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość do niskiej, ubijaj w mieszance mąki w 2 partiach, aż do wymieszania; nadal mieszaj za pomocą gumowej szpatułki. Ciasto przechowywać w lodówce, pokryte, przez co najmniej 1 godzinę, lub do bardzo twarde.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. posmaruj 4 duże blachy do pieczenia.
Umieścić pozostałe 1/2 szklanki cukru w misce. Kształt ciasta na 1-calowe kulki, rolki każdy w cukrze, i umieścić 2 cale od siebie na blasze do pieczenia.
Piec ciasteczka (2 arkusze na raz) przez 10 do 15 minut, przełączając pozycje na stojakach piekarnika w połowie, aż szczyty ciasteczka są popękane i spadają tylko lekko, gdy bardzo lekko dotknięte.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na arkuszach na stojakach z drutu na około 2 minuty, a następnie przenieś do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.