Gingersnap Slice' N ' Bakes
Need a deser wegetariański? Gingersnap Slice ' N ' Bakes może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 7G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zmielone ziele angielskie, cukier turbinado i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Plastry cytrynowe, Fruitcake Slice ' N ' Bakes, oraz Lemon-Rozmaryn Slice ' N ' Bakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokonać pierwsze 9 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 do 3 minut lub aż kremowy.
Dodać mąkę; ubić do wymieszania. Wymieszać z posiekanym krystalizowanym imbirem. Podziel ciasto na 4 porcje i uformuj każdą porcję w kłodę o wymiarach 8 x 2 cale. Owinąć w folię i schłodzić 1 godzinę.
Ubić razem jajko i 1 łyżkę. woda. Rozpakuj kłody i szczotkuj ubitym jajkiem.
Posypać cukier turbinado na dzienniki, naciskając do przyklejenia, i nawijać. Chill 30 minutes.
Pokroić dzienniki w plastry o grubości 1/4 cala; umieść 1 cal od siebie na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Piec 10 do 14 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane, przełączanie patelnie w połowie. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Przenieść do stojaków drucianych i ostudzić.
* Można zastąpić sorgo lub miód.