Gingersnap Pieczone Jabłka
Pieczone jabłka Gingersnap wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mało kto lubi ten deser. Mieszanka jabłek, ciasteczka gingersnap, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone gruszki z okruchami Gingersnap, Piernikowe pączki pieczone z lukrem piernikowym, oraz Ciasteczka Gingersnap Melass.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym wirować pierniknapsy i brązowy cukier do drobnej okruchy.
Małym, ostrym nożem, zaczynając od końca łodygi, przeciąć rdzenie do około 3/4 drogi przez jabłka; wyjąć rdzenie łyżką, tworząc jamę o szerokości 1 1/2 cala i pozostawiając podstawy nienaruszone. Jabłka ustawić lekko od siebie w płytkim naczyniu do pieczenia 2-do 3-quart.
Łyżka 1 łyżka mieszanki Gingersnap do każdej wnęki i top z 1/2 łyżki masła.
Jabłka posypać równomiernie pozostałą mieszaniną gingersnap.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż jabłka będą miękkie po przekłuciu, około 45 minut.
Przenieść do poszczególnych misek i wlać 2 łyżki śmietany wokół każdej W razie potrzeby.