Gingered Winter Squash-and-Root jarzynowa Zupa
Gingered Winter Squash-and-Root jarzynowa zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 11 i kosztuje 84 grosze za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pasternak, sól, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Zimowa z warzywami i warzywami korzeniowymi, Pieczona Zimowa Zupa Korzeniowa, oraz Zimowa zupa jarzynowa z dyni i kalafiorem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i dalej 8 składników (cebula przez paprykę czerwoną); podsmażyć 2 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj squash, słodkie ziemniaki, pasternak i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i dusić, częściowo pokryte, 30 minut lub do miękkości.
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Do dużej miski wlać utartą mieszankę warzywną. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną warzywną. Wymieszać z mlekiem. Gotować na małym ogniu 5 minut lub do dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.