Gingered Pear Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Gingered Pear Crisp. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 253 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony imbir, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gingered Pear Crisp, Gingered Cranberry Pear Crisp, oraz Gingered Apple-Berry Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 8-na-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem i odstawić.
Pokrój gruszki na pół i rdzeń, a następnie pokrój je ponownie w plasterki o grubości 1/4 cala.
Połącz je z sokiem z cytryny w dużej, niereaktywnej misce i wrzuć do herbu.
Umieść wszystkie składniki w średniej misce i wymieszaj do równomiernego połączenia i zbicia. Rozrzucić na gruszki i piec, aż gruszki są przetargu widłowego, mieszanina jest bąbelkowy, a polewa jest rumiane, o 45 do 50 protokół.
Odstawić na co najmniej 5 minut przed podaniem.