Piernikowo-brzoskwiniowy może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz sok z cytryny, skrobia kukurydziana, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Epicurious ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Gingered-Peach Pavlovas, Brzoskwinia Jeżyna Pawłów, oraz Gingered Peach Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustawić stojak na środku i rozgrzać do 121°. wyłożyć arkusz do pieczenia papierem do pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ubij 1 1 / 2 łyżki cukru i skrobi kukurydzianej w małej misce, aby wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka jajai krem z kamienia nazębnego w dużej misce, aż softpeaks tworzą. Beat in vanilla. Stopniowo beatin pozostałe 6 1/2 łyżki cukru, 1 łyżka na raz; nadal beatuntil sztywne szczyty tworzą. Przesiać skrobię kukurydzianą na bezę i delikatnie złożyć gumową szpatułką, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)
Cukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-o
4
Łyżka bezy na arkusz do przygotowania w 6 kopcach (około 1/4 szklanki), rozstaw od siebie. Korzystając z tyłu łyżki, zrób wgłębienie w środku każdego Kopca, formując każdą bezę w 3-calową średnicę.
Piecz bezy, aż będą chrupiące i lekko złociste Na zewnątrz, ale nadal miękkie na boku, około 55 minut. Używając metalspatula, przenieś bezy do stojaka i całkowicie. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Przechowywać w jednowarstwowym opakowaniu w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połącz 2 szklanki wody, 1 1/4 szklanki cukru, świeży sok z cytryny i pokrojony w duży rondel. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ciepło do średniej i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj obrane połówki brzoskwini do syropu w rondlu; usuń z ognia. Pozostawić brzoskwinie do ostygnięcia do temperatury pokojowej w syropie, obracającw niektórych miejscach.
Przenieść brzoskwinie syrupto średniej miski; przykryć i schłodzić do zimna. Zrób z wyprzedzeniem: brzoskwinie można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.