Gingered Green Beans
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Gingered Green Beans. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 66 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz fasolę, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Gingered Green Beans, Gingered Green Beans, oraz Gingered Green Beans.
Instrukcje
Doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować 4 do 6 minut lub aż chrupiące-przetargu; odcedzić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i imbir; smażyć 2 protokół.
Dodaj fasolę, sól, i pieprz; smażyć 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego.