Gingered Fasolka Szparagowa
Gingered fasolka szparagowa wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 111 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ząbek czosnku, pieprz, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gingered Fasolka Szparagowa, Gingered Fasolka Szparagowa, oraz zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj bulion.
Dodaj fasolę. Przykryj i gotuj przez 3 minuty; odcedzić.
Na dużej patelni podsmaż cebulę, czosnek i imbir na maśle do miękkości.
Dodaj pieprz i fasolę; podgrzej.