Gingered Fasolka Szparagowa

Gingered Fasolka Szparagowa
Gingered fasolka szparagowa wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 111 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ząbek czosnku, pieprz, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gingered Fasolka Szparagowa, Gingered Fasolka Szparagowa, oraz zielona fasola ze sfermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna zielona fasola.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj fasolę. Przykryj i gotuj przez 3 minuty; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Na dużej patelni podsmaż cebulę, czosnek i imbir na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pieprz i fasolę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
FasolaFasola
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn