Gingered Cran-pomarańczowa Salsa na serku śmietankowym
Przepis Gingered Cran-pomarańczowy Salsan nad serkiem śmietankowym można zrobić w około 20 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 297 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką żurawinę, orzechy pekan, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. 17 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cran-Pomarańczowe Ciasto Lodowe, Geraldine-Cran-pomarańczowe malinowe ciasto kawowe z kwaśną śmietaną, oraz Pasta Z Serka Śmietankowego Orange Cranberry Salsa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Ułóż serek śmietankowy na talerzu do serwowania w oprawie.
W robocie kuchennym połącz żurawinę, kolendrę, cukier, jalapeno i imbir; przykryj i pulsuj, aż drobno posiekasz. Dodaj orzechy pekan, 2 łyżki zielonej cebuli i sok pomarańczowy. Łyżka na Serek śmietankowy; posypać pozostałą zieloną cebulką.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Cipriani Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.