Gingerbread Hot Chocolate
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj gorącą czekoladę z piernika. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 447 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dekoracji: marshmallows, vanillan extract, imbir, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady, oraz Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem z białej czekolady.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w 8-x 10-calowy kawałek gazę; pociągnij krawędzie razem, i związać, aby zabezpieczyć.
Podgrzać mleko i przyprawy w ciężkim rondlu 3-quart na średnim ogniu. Przynieś tylko na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia, przykryć i strome 30 minut.
Usuń wiązkę przypraw z mleka.
Podgrzać mieszaninę mleka na średnim i małym ogniu do gorąca.
Dodać brązowy cukier; gotować, ciągle mieszając, aż cukier się roztopi.
Dodaj czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać wanilią.
Podawać na ciepło; w razie potrzeby udekorować.