Ginger Puree Veggies

Ginger Puree Veggies
Imbir puree warzywne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pasternak, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Dip cytrusowo-imbirowy Mayo do warzyw, Pomarańczowy imbir kurczak i warzywa, oraz Makaron sezamowo-imbirowy z kurczakiem i warzywami.

Instrukcje

1
Słodkie ziemniaki, marchew i pasternak umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić i rozgnieść z pozostałymi składnikami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn