Ginger Peach Melba
Ginger Peach Melba może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 212 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka malin, brzoskwiń, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 23 minuty. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ginger Peach Melba, Melba Brzoskwiniowa, oraz Melba Brzoskwiniowa.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj maliny, cukier i 1 łyżeczkę wanilii; odstawić. W dużej misce wymieszaj masło, brązowy cukier, sok pomarańczowy, imbir i pozostałą wanilię.
Dodaj połówki brzoskwini; delikatnie wymieszaj, aby dobrze się pokrył.
Złóż krawędzie arkusza wytrzymałej folii, aby utworzyć płytką patelnię; umieść na grillu na średnim ogniu. Ułóż brzoskwinie, ściętą stroną do dołu, na folii. Przykryj drugim arkuszem folii. Grilluj brzoskwinie około 6-8 minut lub do zrumienienia i karmelizacji na brzegach, obracając raz.
Aby podać, umieść 2 połówki brzoskwini na każdym talerzu deserowym. Na wierzch każdy z 1/3 szklanki.