Ginger Creme Anglaise

Ginger Creme Anglaise
Imbirowy krem Anglaise może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 868 kalorii, 11g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, mielony imbir, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, Karmelizowany ananas z imbirem Crème Anglaise, oraz Crème Anglaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę, mleko, cukier, imbir i sól ubić w małym garnku. Doprowadzić do gotowania na średnim ogniu, mieszając, aby pomóc cukier rozpuścić. Kiedy mieszanina zaczyna bąbelkować wokół krawędzi garnka, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
2
Napełnij do połowy dużą metalową miskę lodem i zimną wodą i odstaw na bok. Żółtka umieścić w misce, lekko ubić i ubić w około 1/2 szklanki gorącej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać z powrotem do garnka mieszaninę śmietany jajecznej i ubijać, aby zmiksować. Gotować na średnim ogniu, mieszając żaroodporną łopatką, aż mieszanina osiągnie 160 do 165 na termometrze natychmiastowego odczytu i zgęstnieje trochę, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
4
Przecedzić crme anglaise przez sitko o drobnych oczkach do średniej miski i umieścić w większej misce z lodem i zimną wodą. Często mieszaj do ostygnięcia, około 10 minut. Chłód, folia dociskana do powierzchni, co najmniej 1 godzina i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia5
Magazyn