Ginger Bug
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj imbiru Bug. Ten przepis służy 8. Na 16,17 zł / porcja, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka wody, imbir, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 10114 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 144 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 2%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka Bug, Bug Cupcakes, oraz Love bug biscuits.
Instrukcje
Ogrzać wodę w rondlu na średnim ogniu i mieszać w jaggery, aż całkowicie się rozpuści. Schłodzić wodę z cukrem do temperatury pokojowej.
Upuść imbir do słoika wielkości kufla, a następnie przykryj go wodą z cukrem. Zamknąć słoik i pozostawić do hodowli w temperaturze pokojowej przez jeden dzień.
Następnego dnia i każdego dnia przez 5 dni mieszaj 1 łyżeczkę cukru i 1/2 uncji imbiru do słoika, a następnie szczelnie zamknij słoik. Od 3 do 5 dni powinieneś zacząć widzieć tworzące się bąbelki, a Twój robak powinien pachnieć yeasty i gingery. Gdy zobaczysz bąbelki, twój błąd jest gotowy do użycia.
Aby użyć owada, odcedzić 1/2 szklanki płynu i wymieszać z 7 1/2 szklanki płynu, takiego jak sok owocowy lub słodzona herbata ziołowa, butelka i fermentacja do 3 dni.