Gina ' s Spicy Creamed Spin
Gina ' s Spicy Creamed Spin is a bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 364 kalorie, 11g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, gałka muszkatołowa, szpinak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip szpinakowy Gina, Sałatka szpinakowa Gina z przyprawami Pekan, oraz Zupa ziemniaczana serowa z sałatką szpinakową Giny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj szpinak i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Szpinak odsączyć w durszlaku. Dociśnij szpinak czystym ręcznikiem kuchennym, aby uwolnić cały płyn.
Wyjąć na deskę do krojenia i grubo posiekać.
Rozgrzać dużą patelnię saute, na średnim ogniu i dodać masło i oliwę z oliwek. Gdy masło stopi, dodać szalotki i czosnek i saute aż pachnące i miękkie. Wymieszać w płatkach czerwonej papryki i szpinaku.
Posypać solą i pieprzem, do smaku.
Krótko podsmażyć, następnie dodać śmietanę, gałkę muszkatołową i parmezan. Zmniejszyć mieszankę szpinaku, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Przełożyć do miski i podawać.