Gigantes plaki

Gigantes plaki
Jeśli masz w pobliżu 2 godziny i 20 minut spędzać w kuchni, Gigantes plaki może być ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis do wypróbowania. To danie główne ma 489 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.36 za porcję. Przepis ten zachwycił 731 osób. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę z masłem, pomidory, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gigantes Plaki (Grecka Fasola), Plaki Rybne, oraz Plaki Basowe W Paski.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć przez noc w dużej ilości wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Odcedzić, spłukać, a następnie umieścić na patelni pokrytej wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, a następnie gotować na wolnym ogniu przez około 50 minut, aż lekko miękkie, ale nie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić, a następnie odstawić.
4
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozgrzać oliwę na dużej patelni, dodać cebulę i czosnek, a następnie gotować na średnim ogniu przez 10 minut, aż zmięknie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj pomidora czystego, gotować przez kolejne min, dodać pozostałe składniki, a następnie dusić przez 2-3 min. Obficie przyprawić, a następnie wymieszać z fasolą. Wrzucić do dużego naczynia żaroodpornego, następnie piec ok. 1 godz., odsłonięty i bez mieszania, aż fasola będzie miękka. Fasola wchłonie wszystkie wspaniałe smaki, a sos zgęstnieje. Pozostawić do ostygnięcia, następnie roztrzepać natką pietruszki i skropić odrobiną oliwy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn