Giant Ganache-Topped Whoopie Pie

Giant Ganache-Topped Whoopie Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Giant Ganache-Topped Whoopie Pie. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 533 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5148 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier puder, śmietanę do ubijania, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Whoopie z nadzieniem miętowym i czekoladowym Ganache, Ganache Topped Brownie Bites, oraz Ganache-Topped Brownie Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA i boki dwóch 8-calowe okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką. W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Ciasto MixCiasto Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do patelni.
3
Piec 14 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
5
W dużej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż nadzienie na ciasto, rozprzestrzeniając się nieco na krawędzi. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na małym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Wyjąć z ognia; wymieszać czekoladę, aż się rozpuści. Fajne około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
9
Wlać ganache na wierzchu ciasta; rozprowadzić łopatką tak, że po prostu zaczyna płynąć przez krawędź ciasta. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn