Ghostly Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj upiornego Pizzana. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, ciasto do pizzy, ser mozzarella o niskiej wilgotności i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ghostly Munch, Upiorne Makaroniki, oraz Upiorny Cmentarz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 246°.
Szczotka dno 16-na-11-calowy obramowany blachy do pieczenia z oliwą z oliwek. Naciśnij i rozciągnij ciasto równomiernie, aby pokryć dno arkusza. (Jeśli ciasto jest odporne na początku, pozwól mu odpocząć na minutę, a następnie kontynuuj.)
Rozprowadzić sos w równomiernej warstwie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę wokół wszystkich stron.
Piec, aż spód ciasta będzie złoty (podnieś pizzę łopatką i zerknij), około 15 minut. Użyj foremki do ciastek w kształcie ducha, aby wyciąć duchy z sera.
Umieść duchy na gorącej pizzy i piecz przez 5 minut.
Na każdy kawałek sera ułożyć po dwa kapary.
Pozostaw 5 minut na stojaku z drutu przed krojeniem i serwowaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.