Ghirardelli Sernik Czekoladowo-Malinowy Serca
Ghirardelli Sernik czekoladowo-malinowy sernik wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 12g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 187 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka puree z malin, śmietana, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Czekoladowo-Malinowe Serca, Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami, oraz Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami.
Instrukcje
Rozgrzać do 325 stopni F (165 stopni C).
Skorupa: w bezpiecznej kuchence mikrofalowej roztopić masło.
Dodać czekoladowe krakersy graham, zmielone migdały i cukier i wymieszać do połączenia. Wciśnij mieszaninę na dno 9-calowej patelni sprężynowej i odstaw na bok.
PUREE: w rondlu połącz maliny z cukrem. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie 3-5 minut, lub aż sos będzie gęsty. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona i odstawić.
Sernik: w małym garnku na małym ogniu doprowadzić śmietanę do wrzenia.
Zdjąć z ognia i dodać kawałki czekolady. Odstawić na 5 minut, a następnie wymieszać, aż będzie gładka.
W dużej misce, wymieszać razem Serek i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Usuń około 1 1/2 szklanki tego ciasta i umieścić w mniejszej misce i dodać 1/2 szklanki puree z malin. Zmiksować do połączenia.
Dodać roztopioną czekoladę do pozostałego ciasta i wymieszać do połączenia.
Na patelnię wlać ciasto z sernikiem czekoladowym. Bardzo ostrożnie nałożyć mieszankę malinowego sernika na wierzch mieszanki czekoladowej.
Piec przez 60 do 75 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na patelni, następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed wyjęciem z patelni.