Ghirardelli Sernik Czekoladowo-Malinowy Serca

Ghirardelli Sernik Czekoladowo-Malinowy Serca
Ghirardelli Sernik czekoladowo-malinowy sernik wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 772 kalorie, 12g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 187 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka puree z malin, śmietana, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Czekoladowo-Malinowe Serca, Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami, oraz Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami.

Instrukcje

1
Rozgrzać do 325 stopni F (165 stopni C).
2
Skorupa: w bezpiecznej kuchence mikrofalowej roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać czekoladowe krakersy graham, zmielone migdały i cukier i wymieszać do połączenia. Wciśnij mieszaninę na dno 9-calowej patelni sprężynowej i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
4
PUREE: w rondlu połącz maliny z cukrem. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie 3-5 minut, lub aż sos będzie gęsty. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Sernik: w małym garnku na małym ogniu doprowadzić śmietanę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Zdjąć z ognia i dodać kawałki czekolady. Odstawić na 5 minut, a następnie wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
7
W dużej misce, wymieszać razem Serek i 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Usuń około 1 1/2 szklanki tego ciasta i umieścić w mniejszej misce i dodać 1/2 szklanki puree z malin. Zmiksować do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodać roztopioną czekoladę do pozostałego ciasta i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
10
Na patelnię wlać ciasto z sernikiem czekoladowym. Bardzo ostrożnie nałożyć mieszankę malinowego sernika na wierzch mieszanki czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Piec przez 60 do 75 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na patelni, następnie przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn