Ghirardelli ® Potrójny Tort Czekoladowo-Truflowy

Ghirardelli ® Potrójny Tort Czekoladowo-Truflowy
Potrójne ciasto czekoladowo-truflowe Ghirardelli ® wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 857 kalorii. 175 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, półsłodkie chipsy czekoladowe Ghirardelli, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Potrójne Ciasteczka Czekoladowo-Truflowe, Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Z Truflami, oraz Ghirardelli Chocolate Chocolate Chip Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż stojak na środku piekarnika. Masło dno i boki 9 przez 2-calowy Okrągły ciasto patelni i linii dolnej z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce nad ledwo gotującą się wodą, stopić półsłodkie kawałki czekolady i masła, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W międzyczasie, w dużej misce z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie Batu, ubijaj jajka i sól na średniej prędkości, aż podwoi się objętość, około 5 minut. Delikatnie złóż ubite jajka, jedną trzecią na raz, do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
5
Przygotuj kąpiel wodną dla ciasta, umieszczając patelnię na większej patelni i napełniając dużą patelnię do połowy boków patelni tortowej gorącą, ale nie wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Piec przez około 40 minut lub do momentu, aż ciasto oderwie się od boków patelni i ustawi się w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej do regału chłodzącego i całkowicie schłodzić ciasto na patelni. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc. Aby wyjąć ciasto z patelni, zanurz patelnię w ciepłej wodzie do połowy boków i uruchom cienką metalową szpatułkę wokół wnętrza patelni. Odwróć na talerz, aby odkręcić i usunąć pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Aby przygotować ganache, przynieś ciężką śmietanę na wolnym ogniu w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
9
Rozgrzaną śmietanę polać polewami z mlecznej czekolady. Delikatnie zamieszaj, aż będzie gładka i pozostaw do ostygnięcia. Gdy ganache jest jeszcze ciepły w dotyku, zalej wierzch ciasta i rozprowadź szpatułką przesuniętą, aby równomiernie przykryć (zostanie trochę ganache.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Czekolady MlecznejChipsy Z Czekolady Mlecznej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
10
Schłodzić ciasto, aż ganache ustawi, około 30 minut. Aby udekorować, zetrzeć białą czekoladę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn