Ghirardelli ® Potrójny Tort Czekoladowo-Truflowy

Ghirardelli ® Potrójny Tort Czekoladowo-Truflowy
Potrójne ciasto czekoladowo-truflowe Ghirardelli ® wymaga ok. 9 godzin i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 857 kalorii. 175 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, półsłodkie chipsy czekoladowe Ghirardelli, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Potrójne Ciasteczka Czekoladowo-Truflowe, Potrójne Czekoladowe Ciasteczka Z Truflami, oraz Ghirardelli Chocolate Chocolate Chip Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Ułóż stojak na środku piekarnika. Masło dno i boki 9 przez 2-calowy Okrągły ciasto patelni i linii dolnej z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce nad ledwo gotującą się wodą, stopić półsłodkie kawałki czekolady i masła, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie, w dużej misce z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie Batu, ubijaj jajka i sól na średniej prędkości, aż podwoi się objętość, około 5 minut. Delikatnie złóż ubite jajka, jedną trzecią na raz, do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
5
Przygotuj kąpiel wodną dla ciasta, umieszczając patelnię na większej patelni i napełniając dużą patelnię do połowy boków patelni tortowej gorącą, ale nie wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6
Piec przez około 40 minut lub do momentu, aż ciasto oderwie się od boków patelni i ustawi się w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej do regału chłodzącego i całkowicie schłodzić ciasto na patelni. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc. Aby wyjąć ciasto z patelni, zanurz patelnię w ciepłej wodzie do połowy boków i uruchom cienką metalową szpatułkę wokół wnętrza patelni. Odwróć na talerz, aby odkręcić i usunąć pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Aby przygotować ganache, przynieś ciężką śmietanę na wolnym ogniu w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Rozgrzaną śmietanę polać polewami z mlecznej czekolady. Delikatnie zamieszaj, aż będzie gładka i pozostaw do ostygnięcia. Gdy ganache jest jeszcze ciepły w dotyku, zalej wierzch ciasta i rozprowadź szpatułką przesuniętą, aby równomiernie przykryć (zostanie trochę ganache.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Czekolady MlecznejChipsy Z Czekolady Mlecznej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
10
Schłodzić ciasto, aż ganache ustawi, około 30 minut. Aby udekorować, zetrzeć białą czekoladę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn