Ghirardelli Fudgy Bezglutenowe Brownies
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i deser wegetariański? Ghirardelli Fudgy bezglutenowe Brownies może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 842 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz sól, vanillan ekstrakt, jaja, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Ciasteczka Bezglutenowe, Murzynki Bezglutenowe, oraz Najlepsze Bezglutenowe Ciasteczka Kiedykolwiek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni za pomocą stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika. Wyłóż metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 8x8 cali na dole i na dwóch przeciwległych stronach papierem do pieczenia.
Jeśli używasz całych migdałów, dodaj je do procesu spożywczego z mąką ryżową i pulsuj, aż orzechy zostaną drobno zmielone. Jeśli używasz mąki migdałowej, wymieszaj ją z mąką ryżową. Odstawić.
Czekoladę, masło i sól ułożyć na dużym podwójnym kotle nad ledwo gotującą się wodą. Często mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka.
Wyjąć miskę i ostudzić przez 5 minut. Wymieszać z cukrem i wanilią. Wymieszaj jajka po kolei.
Dodaj mieszankę mąki migdałowej i ryżowej i mieszaj do zwilżenia, a następnie energicznie wymieszaj około 40 uderzeń. Wymieszaj orzechy włoskie lub pekan, jeśli używasz.
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Piec 20 do 25 minut lub aż brownies są lekko dmuchane na całym i wykałaczka włożona do środka wychodzi wilgotne, ale czyste. Ostudzić patelnię na stelażu. Uruchom nóż wzdłuż nieoczyszczonych boków patelni, aby odłączyć ciasteczka. Podnieś krawędzie pergaminu, aby usunąć ciasteczka.