Ghirardelli Fudgy Bezglutenowe Brownies

Ghirardelli Fudgy Bezglutenowe Brownies
Ghirardelli Fudgy bezglutenowe Brownies może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 181 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao Bittersweet czekoladowe chipsy, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Ciasteczka Bezglutenowe, Murzynki Bezglutenowe, oraz Najlepsze Bezglutenowe Ciasteczka Kiedykolwiek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni za pomocą stojaka w dolnej trzeciej części piekarnika. Wyłóż metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 8x8 cali na dole i na dwóch przeciwległych stronach papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Jeśli używasz całych migdałów, dodaj je do procesu spożywczego z mąką ryżową i pulsuj, aż orzechy zostaną drobno zmielone. Jeśli używasz mąki migdałowej, wymieszaj ją z mąką ryżową. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Mąka MigdałowaMąka Migdałowa
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
OrzechyOrzechy
3
Czekoladę, masło i sól ułożyć na dużym podwójnym kotle nad ledwo gotującą się wodą. Często mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Wyjąć miskę i ostudzić przez 5 minut. Wymieszać z cukrem i wanilią. Wymieszaj jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj mieszankę mąki migdałowej i ryżowej i mieszaj do zwilżenia, a następnie energicznie wymieszaj około 40 uderzeń. Wymieszaj orzechy włoskie lub pekan, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MigdałyMigdały
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
6
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 20 do 25 minut lub aż brownies są lekko dmuchane na całym i wykałaczka włożona do środka wychodzi wilgotne, ale czyste. Ostudzić patelnię na stelażu. Uruchom nóż wzdłuż nieoczyszczonych boków patelni, aby odłączyć ciasteczka. Podnieś krawędzie pergaminu, aby usunąć ciasteczka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn