Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee

Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee
Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 681 kalorii, 8G białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.81 za porcję. 203 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Biała Czekolada Crème Brulee, oraz Biała Czekolada Creme Brulee.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubić żółtka z 1/3 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W średnim rondlu, doprowadzić krem na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj białą czekoladę. Wyłączyć ogień i ubijać do rozpuszczenia białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodaj 2 łyżki mieszanki białej czekolady do mieszaniny żółtka, stale ubijając, aby zapobiec jajeczkowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Dodaj pozostałą mieszaninę białej czekolady do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
7
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
9
Wlać do czterech 6-calowych ramekinów lub kubków budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Umieść filiżanki w 9 na 13-calowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby kubki znajdowały się w 1 do 1 1/2 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
12
Piec około 45 minut, aż zestaw. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przechowywać w lodówce kremy do ostygnięcia. Przed podaniem, posypać szczyty każdego ramekin z 1 łyżeczką cukru i umieścić pod brojlerem, aż karmelizowane, 3 do 4 minut. Ponownie włożyć do lodówki na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn