Generał Robert E. Lee Cake II

Generał Robert E. Lee Cake II
Generał Robert E. Lee Cake II jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka soku pomarańczowego, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Robert ' s Corn Dip, Lepszy Od Roberta Redforda, oraz Robert Redford dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia i śmietanę z kamienia nazębnego przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubić 8 żółtek i 2 szklanki cukru, aż staną się gęste i blade. Wymieszać 2 łyżeczki skórki z cytryny i 2 łyżki soku z cytryny. W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka i sól, aż uformują się miękkie szczyty. Białka złożyć do mieszaniny żółtka na przemian z mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Białka JajBiałka Jaj
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Pozostaw warstwy do ostygnięcia na patelni przez 15 minut, a następnie odwróć je na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygły. Używając długiego ząbkowanego noża, pokrój warstwy na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PatelniaPatelnia
6
Aby wykonać nadzienie: w górnej części podwójnego kotła połącz 1 1/3 szklanki cukru, 4 żółtka, 2 1/2 łyżeczki skórki z cytryny i 1/3 szklanki soku z cytryny. Gotować na dużym ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
7
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Schłodzić do temperatury pokojowej przed napełnieniem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Aby lukier: w średniej misce, śmietany 1/3 szklanki masła, aż lekkie i puszyste. Stopniowo dodajemy cukier cukierniczy i mieszamy w skórce pomarańczowej, soku pomarańczowym, skórce cytrynowej i soku z cytryny. Na koniec wymieszaj z kokosem. Mróz na zewnątrz wypełnionego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LukierLukier
KokosKokos
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn