Gelée z winogron i kwiatów bzu

Gelée z winogron i kwiatów bzu
Gelée z winogron i czarnego bzu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 191 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bzu tłoczone, żelatyna, sok winogronowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Gelée z winogron i kwiatów bzu, Gelée z winogron i kwiatów bzu, oraz Fizz Z Kwiatu Winogronowo-Czarnego Bzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę soku winogronowego z cukrem w małym rondlu i posyp żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odstawić żelatynę na 1 minutę, aby zmiękła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
3
Gotować na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż cukier i żelatyna rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z bzu Presé, barwnik spożywczy i pozostałą szklankę soku winogronowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
Bzu CzarnegoBzu Czarnego
Sok WinogronowySok Winogronowy
5
Wlać do formy 5-filiżanki i schłodzić, przykryte, aż twarde, co najmniej 8 godzin.
6
Zanurz formę w gorącej wodzie na kilka sekund, a następnie odwróć płytkę na gelée i odwróć gelée na płytkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
1
* Gelée można schłodzić (w formie) do 2 dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn