Gefüllte Fish

Gefüllte Fish
Ryba Gefüllte może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 473 kalorie, 72g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 8,63 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chrzanu, cebuli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć karpia, można śledzić to danie główne z Morelowe chimichangas deserowe z kremem mascarpone jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ), oraz Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety rybne opłukać pod zimną bieżącą wodą, umieścić w misce, posypać lekko grubą solą i przechowywać w lodówce przez 4 lub 5 godzin lub przez noc, przed rozpoczęciem przygotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić wszystkie ozdoby w osobnej misce, sól, i przechowywać w ten sam sposób. Ikrę odstawić na bok, aż będzie gotowa do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Po rozpoczęciu przygotowania opłucz rybę i okrawki i dobrze osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Umieść wszystkie ozdoby na dnie szerokiego, 3-do 3-ćwiartkowego holenderskiego garnka typu piekarnik. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Pokroić wszystkie ryby razem, albo ręcznie, za pomocą okrągłej drewnianej miski i półksiężyca chopper, lub przez wprowadzenie go przez drobne ostrze Szlifierki. Zmielić lub posiekać dwie duże cebule wraz z nim. Następnie zmiel wszystko jeszcze raz lub rąbaj, aż będzie gładkie. Wymieszać jajka, wodę z lodem, sól, pieprz i macę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka Z MacyMączka Z Macy
WodaWoda
CebulaCebula
PieprzPieprz
JajkoJajko
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dobrze wymieszać. Konsystencja powinna być miękka i gęsta, nieco jak gruba, gotowana płatki owsiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
7
Jeśli chcesz skosztować przypraw, uszczypnij niewielką ilość ryby, o wielkości orzecha laskowego, i ugotuj ją na wolnym ogniu, osoloną wodą. Szybko schłodzić w zamrażarce i posmakować. (Nie smakuj ryby surowej, ponieważ jest to ryba słodkowodna i może być niebezpieczna w stanie niegotowanym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
WodaWoda
RybyRyby
8
Dodać sól lub pieprz do surowej mieszanki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
9
Bardzo dużą lub średnią cebulę pokroić w cienkie krążki i dodać do garnka z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Wlać wystarczającą ilość wody, aby zbliżyć się bardzo lekko nad cebulą; powinno to wynosić od 4 do 6 filiżanek. Uformuj rybę w lekko owalne lub okrągłe kulki, z których każda używa około 2 łyżek ryby. Kształtować mokrymi rękami lub dwiema mokrymi łyżkami. Delikatnie umieść kulki rybne na łóżku cebuli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień, a z przykryciem lekko krzywo, gotować delikatnie, ale równomiernie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
RybyRyby
11
Dodaj gałkę selera, jeśli go masz, wraz z marchewką i ikrą. Posmakuj bulionu i dodaj trochę soli i pieprzu w razie potrzeby, a niewielką szczyptę cukru, jeśli bulion jest nieprzyjemnie ostry. Przykryć i kontynuować gotowanie na stałym wolnym ogniu przez kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarchewMarchew
SelerSeler
BulionBulion
CukierCukier
12
Jeśli kawałki ryb dotykają się i wydają się trzymać razem po pierwszym umieszczeniu w garnku, nie martw się. Jak gotować będzie można oddzielić je tylko potrząsając garnek delikatnie kilka razy podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Niech ryba ostygnie w bulionie. Gdy ostygnie, delikatnie podnieś kawałki i umieść w naczyniu, które jest 2 lub 3 cale głębokości i wystarczająco duże, aby pomieścić ryby w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RybyRyby
14
Odcedzić zasoby rybne i rezerwę. Wybierz kilka cebuli i marchewki i posypać je na ryby i ikry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
MarchewMarchew
CebulaCebula
RybyRyby
15
Wlać naprężony wywar na całość i schłodzić w lodówce. Ryba smakuje lepiej, jeśli stoi na noc, chociaż może być również podawana świeżo i na gorąco, czego nienawidzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
RybyRyby
16
Bulion rybny powinien galaretkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
RybyRyby
17
Podawać pokrojone w kostkę z rybą i kawałkiem marchwi, cebuli i ikry, i oczywiście z chrzanem, czerwonym lub białym. MACE są również standardowym akompaniamentem. Przechowywane w lodówce ryby będą przechowywać przez 3 do 5 dni, a może nawet tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MarchewMarchew
CebulaCebula
RybyRyby
18
artykuł var
19
Typ_27_data = {};
20
artykuł
21
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia100
Magazyn