Gdzie Sałatka z tuńczykiem?

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gdzie jest sałatka z tuńczyka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 64 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka tuńczyka, seler, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem tuńczyka, majonez, czerwoną cebulę, seler, ogórek koperkowy, słodki ogórek i pietruszkę; schłodzić w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.