Gałki ciasta Lodowego
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,8 USD za porcję. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, mięty, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z lodami z masłem orzechowym z czekoladową skórką ciasteczkową, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek, orzechy i masło. Naciśnij na dole i do góry boków 9-in. talerz ciasta.
Rozprowadzić z zmiękczonymi lodami. Przykryć i zamrozić do twardości. Pozostałe lody miażdżyć w małe kulki; ułożyć w skórkę. Przykryć i zamrozić do 2 miesięcy.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem. Ułóż maliny między miarkami.
W razie potrzeby udekorować miętą.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze typy na lody. Wspólną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z oceną 5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczne z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć". Ulubiony napój przed posiłkiem. Traktuj go z orzechami przed kolacją jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do kąpieli w ""włoskim stylu"". "