Gazpacho z pieczonymi pomidorami i papryką
Gazpacho z pieczonymi pomidorami i papryką może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka jednodniowego chleba, papryka, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidorowe Gazpacho z pieczoną papryką Poblano, Pieczona cukinia, pomidory i papryka, oraz Sałatka z pieczonej czerwonej papryki i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij go z piekarnika i umieść w papierowej torbie lub Zamknij w pojemniku do przechowywania, aż będzie wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć. Obrać skórę, wyrzucić nasiona i łodygę i przeciąć ją na pół. Gdy pomidory ostygną, włóż je do blendera. (Uwaga: jeśli użyłeś większych pomidorów, najpierw usuń rdzeń i posiekaj je grubo.)
Dodaj połowę papryki i połowę ogórka, pokrój na kawałki. Odstaw pozostałą paprykę i ogórek na bok.
Dodać wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem kostek lodu, i puree, aż warzywa są drobno posiekane. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Gdy będziesz gotowy do podania, drobno posiekaj pozostałą paprykę i ogórek i dodaj go do gazpacho.
Podawać w pojedynczych miseczkach lub szklankach z kostką lodu w każdej