Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gazpacho z krewetek cytrynowo-czosnkowy spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 260 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, sok z cytryny, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi, Gazpacho Z Grillowanymi Krewetkami Z Papryki I Grzankami Czosnkowymi, oraz Hawaiian Shrimp Truck Special (Garlic Lemon Butter Shrimp) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 8 pomidorów winogronowych na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
2
Połączyć ćwiartowane pomidory, 1/4 szklanki ogórka, 1/4 szklanki papryki i 1/4 szklanki cebuli w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połącz pozostałe pomidory winogronowe, Pozostałe 1 1/4 szklanki ogórka, pozostałe 3/4 szklanki papryki, pozostałe 1/2 szklanki cebuli, 2 łyżki oleju, ocet, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, ząbki czosnku i pomidory w puszkach w maszynce; impuls do prawie gładkiej lub do pożądanej konsystencji. Przechowywać w lodówce 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju, sok, mielony czosnek, pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli i krewetki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj mieszaninę krewetek do patelni; gotować 3 minut lub aż do zrobienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Umieść około 1 szklanki zupy w każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 5 krewetek i 1/4 Puchar mieszanki ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego