Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gazpacho z krewetek cytrynowo-czosnkowy spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 260 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, sok z cytryny, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi, Gazpacho Z Grillowanymi Krewetkami Z Papryki I Grzankami Czosnkowymi, oraz Hawaiian Shrimp Truck Special (Garlic Lemon Butter Shrimp) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 8 pomidorów winogronowych na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
2
Połączyć ćwiartowane pomidory, 1/4 szklanki ogórka, 1/4 szklanki papryki i 1/4 szklanki cebuli w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Połącz pozostałe pomidory winogronowe, Pozostałe 1 1/4 szklanki ogórka, pozostałe 3/4 szklanki papryki, pozostałe 1/2 szklanki cebuli, 2 łyżki oleju, ocet, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, ząbki czosnku i pomidory w puszkach w maszynce; impuls do prawie gładkiej lub do pożądanej konsystencji. Przechowywać w lodówce 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona Papryka
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Połączyć pozostałe 1 łyżka oleju, sok, mielony czosnek, pozostałe 1/4 łyżeczka pieprzu, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli i krewetki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj mieszaninę krewetek do patelni; gotować 3 minut lub aż do zrobienia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Umieść około 1 szklanki zupy w każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 5 krewetek i 1/4 Puchar mieszanki ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2-2/3 Szklanki Pokrojonej W Kostkę Ugotowanej Piersi Kurczaka