Gazpacho z bazyliowym Crème Fraîche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 408 kalorii, 19g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, grzanki o Smaku ziołowym, ogórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche, Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche, oraz Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki gazpacho z wyjątkiem grzanek, aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki
Gazpacho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
W małej misce, wymieszać crme frache i bazylii. Mieszaj gazpacho; Chochla do serwowania potraw. Uzupełnij każdą porcję bazylią crme frache i grzankami.