Gazpacho Kukurydziane Z Awokado

Gazpacho Kukurydziane Z Awokado
Gazpacho z kukurydzy z awokado może być tylko zupą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,27 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 7 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, jalapeno, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Avocado Gazpacho, Ogórek Awokado Gazpacho, oraz Surowe Wegańskie Awokado Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć cukinię, żółtą cebulę, paprykę, cebulę, serrano i czosnek do miski robota kuchennego i krótko pulsować. Kawałki powinny być małe, ale nie mielone lub zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przenieść mieszaninę warzyw do dużej miski. Zmniejsz o połowę awokado. Umieść 1/2 awokado w robocie kuchennym i pulsuj na puree. Pozostałe 1 1/2 awokado pokroić w kostkę. Do miski warzyw, dodać przecier z awokado, pokrojone w kostkę awokado, świeża kukurydza, pomidory, kolendra, sok z limonki, zimna woda, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Delikatnie wymieszać dużą łyżką. Smak i dostosować sól i pieprz, do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż wystygnie lód. Chochla do zupy miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn