Gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowe z jogurtem ogórkowym
Gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowe z jogurtem ogórkowym może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 147 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, grecki jogurt, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Gazpacho brzoskwiniowo-pomidorowe z jogurtem ogórkowym, Organiczna Brzoskwinia, Ogórek I Złoty Pomidor Gazpacho, oraz Pomidor Ogórek Gazpacho.
Instrukcje
Ćwiartka 4 brzoskwinie i 2 pomidory. Ćwiartowane brzoskwinie i pomidory, a następnie 2 składniki w robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Posiekaj pozostałą brzoskwinię i pomidora. Wymieszać do przecieru. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
W międzyczasie połącz ogórek i kolejne 3 składniki w średniej misce. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin. (Chłodzenie może osłabić przyprawę, więc może być konieczne dodanie więcej soli i pieprzu przed podaniem.)
Chochla gazpacho do miski. Łyżka mieszanki ogórków nad gazpacho.
Każdą porcję skropić około 1 łyżeczki. oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.