Gazpacho Aspic
Gazpacho Aspic może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kostkę bulionu wołowego, pomidory w puszkach, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sorbet Gazpacho z jabłkową galaretką, Aspik Morelowy, oraz Galaretka Galaretkowa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki i 1/4 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając do rozpuszczenia żelatyny i kostki bulionowej.
Wymieszać z pozostałą 1 szklanką wody, sokiem z cytryny i ostrym sosem; schłodzić do uzyskania konsystencji białka jaja.
Wymieszać pomidory i kolejne 3 składniki; łyżkę do 6 lekko naoliwionych foremek 1/2 szklanki. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Unmold na talerzu wyłożonym sałatą; dolop każdy z majonezem, w razie potrzeby.