Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis służy 5 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sok pomidorowy, sól i pieprz, wokół filiżanek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w pojemniku Vitamix w podanej kolejności i zabezpiecz pokrywę.
2
Wybierz Zmienną
3
Włącz maszynę i powoli zwiększ prędkość do zmiennej
4
Mieszamy przez 30-45 sekund.
5
Zatrzymaj maszynę, przyprawiaj zupę i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
6
Podawać na dodatkowych posiekanych ogórkach i pomidorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn