Need a zupa bezmleczna i wegetariańska? Gazpacho może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka cebuli, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Namoczyć chleb w 1 szklance wody przez 5 minut, a następnie wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Umieść chleb w blenderze lub robocie kuchennym; dodaj pomidory, ogórki, paprykę, cebulę i czosnek. Puree składniki aż prawie gładkie, pozostawiając trochę tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę warzyw do dużej miski; mieszać w sok pomidorowy, cukier, papryka, sól, pieprz, ocet, olej, pietruszka, i sok z cytryny, aż dobrze połączone. Przechowywać w lodówce zupę przez co najmniej 2 godziny, aż bardzo dobrze schłodzone; smaki będą rozwijać się jak siedzi. Przed podaniem ponownie doprawić gazpacho solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz