Gazpacho
Gazpacho może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 138 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 70 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Z grubsza pokroić ogórki, paprykę, pomidory i czerwoną cebulę w 1-calową kostkę. Umieść każde warzywo osobno w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze i pulsuj, aż zostanie grubo posiekane. Nie przerabiaj!
Po przetworzeniu każdego warzywa połącz je w dużej misce i dodaj czosnek, sok pomidorowy, ocet, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać i schłodzić przed podaniem. Im dłużej siedzi gazpacho, tym bardziej rozwijają się smaki.