Gazpacho to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 137 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1816 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, cukier, sól i mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki w dużej misce. Użyj blendera zanurzeniowego lub zmiksuj partiami, aby uzyskać pożądaną gładkość. Nasze gazpacho wolimy nieco grube, więc pulsujemy tylko kilka razy w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gazpacho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3
Umieść w niereaktywnym pojemniku (pomidory są kwaśne) do przechowywania. Schłodzić kilka godzin lub przez noc, aby smaki się mieszały.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Albarino, Manzanilla Sherry i Verdejo są doskonałym wyborem dla Gazpacho. Chociaż mówi się, że gazpacho jest trudnym połączeniem, wszystkie te hiszpańskie wina mogą działać. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.