Gaston ' s Trout Amandine

Gaston ' s Trout Amandine
Gaston ' s Trout Amandine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 946 kalorii, 80g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka popękanego pieprzu, pietruszki, dekoruj: cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa.

Instrukcje

1
Pstrąga posmarować 2 łyżkami soku z cytryny i posypać popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
PstrągPstrąg
2
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać 2 pstrąga, i gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć na półmisek i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i pstrągiem. Wycierać kapiele z patelni papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Roztopić pozostałe 1/4 Puchar masła na patelni; dodać migdały, i smażyć na złoty kolor. Wymieszać 1/4 szklanki soku z cytryny i natki pietruszki; zalać pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn