Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa

Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Gary ' s Burritos indyka i domowej roboty Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 542 kalorie, 31g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, tortille z mąki, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gary ' s indycze Burrito i Domowa Salsa, Burritos z indyka ze świeżymi owocami Salsa, oraz Serowe indycze farsze Burritos z pikantną salsą żurawinową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mielony Indyk. Wymieszać z sosem pomidorowym, kukurydzą i cebulą. Zmniejszyć ogień do medium i niech gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyny zmniejszyć (o 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W oddzielnej patelni średniej, rozgrzać fasolę na średnim ogniu. Przygotuj kwaśną śmietanę i ser do posypania burritos. Jeden po drugim, tortille ciepła nad palnikiem pieca przez 1 do 2 minut, przewracając kilka razy. Wierzch z fasolą, następnie mieszaniną mięsa, następnie śmietaną i serem. Złożyć i podawać jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn