Garnki Z Łososiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Potpies z łososia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 956 kalorii, 34g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z małży, filet z łososia, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnki Z Kurczaka, Chili Potpies, oraz Doniczki Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o wymiarach 13 na 16 cali. Używając 5-calowej płytki, Wytnij 6 naboi.
Przełożyć na blachę do pieczenia i wymieszać z 2 łyżkami śmietany.
W dużym rondlu zagotuj sok z małży i wodę.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości; przenieść na talerz.
Dodać łososia i gotować delikatnie przez 4 minuty; przenieść na talerz.
Dodać pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do 3 szklanki, o 20 protokół.
Mąkę zmiksować z masłem; stopniowo ubijać do gotującego się sosu, aż będzie gładki. Gotować, mieszając, przez 3 minuty.
Na dużej patelni, gotować boczek na małym ogniu, aż ostry; przenieść na talerz.
Wylać wszystko oprócz 3 łyżek tłuszczu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie.
Dodać korzeń selera, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 15 minut.
Do sosu wymieszać korzeń selera, ziemniaki, boczek, koperek, pietruszkę, sok z cytryny i skórkę; doprawić solą i pieprzem. Złożyć łososia i ciepła przez. Łyżka gulaszu do 1 1/4 miseczki, top z ciasta ptysie i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Antica Chardonnay (Mountain Select)]()
Antica Chardonnay (Mountain Select)
Chardonnay 2017 jest żywy i bogaty w kuszące aromaty, które prowadzą do mocnego rdzenia smaków gruszki, jabłka i moreli w cieniu lekko przyprawionego dębu. Na podniebieniu wino oferuje warstwę po warstwie utrzymujących się smaków. Wino podkreśla czystość odmianową elegancją i świeżością na podniebieniu.Chardonnay zebrano od 4 do 31-letnich win z wybranych części dziewięciu bloków winnic, które są sadzone na wysokości 1,413-1,494 stóp. Tegoroczna selekcja składała się z 10 klonów Chardonnay—dziewięciu burgundzkich i uznanej selekcji Heritage Weimer—które razem tworzą złożoność aromatów i smaków, których szukamy dla naszej górskiej selekcji Chardonnay.