Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Potpies z indyka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grochu, sól czosnkowa, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Garnki Z Indyka, Garnki Z Indyka, oraz Indywidualne Indycze Doniczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć ziemniaki, marchew, cebula i seler na maśle i oleju do miękkości. Mieszaj z mąką aż do wymieszania; stopniowo dodawaj bulion. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Wymieszać z indykiem, groszkiem, 1/2 szklanki śmietany, natką pietruszki, solą czosnkową i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)